Ágdarálás, gallyaprítás

Ágdarálás, gallyaprítás hatékonyan!
Ágaprítógépeinkkel és összkerék hajtású teherautónkkal gyors,  és egyben precíz munkát végzünk!

Gallydarálás és ágaprítás professzionális gépekkel

A Fakivágásból, illetve metszésből keletkezett zöldhulladék aprítását, gallydarálást nagy teljesítményű, diesel 50 lóerős ipari vontatott géppel végezzük. Legfeljebb 23cm átmérő ágakat, gallyakat tudunk így, kézi, valamint gépi rakodással darálni.

Az így keletkezett aprítékot amennyiben igényli, el tudjuk szállítani, vagy kívánság szerint a tulajdonos újrahasznosíthatja komposztként, vagy akár talajtakaróként.

Tevékenységünket országosan végezzük. Az áraszabást nagy mértékben befolyásolja egyrészt a darálandó gally mennyisége, másrészt pedig a pontos kiszállási helyszín.

További információk ágdarálás, gallyaprítás kapcsán

Miután Ön felkereste cégünket, törekszünk helyszíni igényfelmérést tartani azért, hogy Önnek a lehető legoptimálisabb árat tudjuk majd adni. 
A helyszíni szemle díjtalan, utána tudunk megegyezni egy fix összegben. Ugyanakkor vannak irányadó áraink, melyek segítenek Önnek egy nagyságrendi kalkulációban ágdarálást illetően.

Ágdarálási árainkat befolyásolhatja, hogy az adott munkaterület milyen terepviszonyokkal rendelkezik (mennyire lejtős a terület, mennyire megközelíthető az ágkupac). Sajnos a munkagéppel összetolt, összetömörített zöldhulladékot a legnehezebb kezelni, ehhez a saját csipegető gépünket kell használnunk, hogy az esetlegesen beletolt köveket és földet kirázzuk belőle, nehogy kárt tegyen az ágaprító gép késeiben. Fontos, hogy csak tiszta vágási hulladék kerüljön az ágdarálónkba.

Esetleg, ha nem mi vágjuk ki a fákat, bokrokat, akkor a legjobb, ha a levágott ágakat, gallyakat a vastagabb végükkel egy irányba rendezzük, így hatékonyabban tudjuk az ágaprító gépet pakolni, ezzel időt és költséget takaríthatunk meg.

Tekintse meg további képeinket Facebook és Instagram oldalainkon, videóinkat Youtube csatornánkon és nem utolsó sorban árainkat.

Amennyiben pedig bármilyen kérdése felmerül, keressen minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén.

Professzionális géppark ágdarálás gallyaprítás kaszálás ikon

Az ágdaráló gépekről

1) TS Ecoline 327
Teljesítmény (függ a zöldhulladék minőségétől):
20-25 m3/óra


2) Greenmach

Ágaprító gépeink nagyteljesítményű vontatható gépek, amik 50 lóerővel bírnak. Favágásból, metszésből illetve gallyazásból keletkezett ágak, gallyak darálására kiválóan alkalmasak.
Maximum 23 cm átmérőjű ágak, botfák aprítását tudjuk a gépekkel végezni. Könnyen mozgatható gépek.

Galéria

Fontos tudni ágdarálás gallyaprítás kapcsán és ágdaráló gépekről

Információk a gallyaprítás kapcsán

Átlagosan kb. 5 m³ gallyból keletkezik 1 m³ apríték.
Az ágaprító gép csak ágak, gallyak aprítására alkalmazható!

A keletkezett faaprítékot igény szerint el is tudjuk szállítani vagy akár a helyszínen talajtakarásra fel is lehet használni, melynek előnyei:

Nem szárad ki a talaj
Gátolja a gyomnövények növekedését
Lazítja a kötött talajt
Fantasztikus szerves anyag

Tipp Faapríték felhasználására

Scroll to Top