Ágdarálás, gallyaprítás

Ágdarálás, ágaprítás hatékonyan! Ágaprítógépeinkkel és összkerék hajtású teherautónkkal gyors,  és egyben precíz munkát végzünk!

Fakivágásból, illetve metszésből keletkezett zöldhulladék aprítását, ágdarálását nagy teljesítményű, diesel 50 lóerős ipari vontatott géppel végezzük. Legfeljebb 23cm átmérő ágakat, gallyakat tudunk így, kézi, valamint gépi rakodással darálni.

Az így keletkezett aprítékot igény szerint el tudjuk szállítani, vagy kívánság szerint a tulajdonos újrahasznosíthatja komposztként, vagy akár talajtakaróként.

Tevékenységünket országosan végezzük. Az áraszabást nagy mértékben befolyásolja egyrészt a darálandó gally mennyisége, másrészt pedig a pontos kiszállási helyszín.

Ágdaráló bérlése

Cégünknél ágdaráló bérlése is lehetséges. A béleti díjakat megtalálja az “Árak” menüpontban”.

További információk ágdarálás kapcsán

Miután Ön felkereste cégünket, törekszünk helyszíni igényfelmérést tartani azért, hogy Önnek a lehető legoptimálisabb árat tudjuk majd adni. 
A helyszíni szemle díjtalan, utána tudunk megegyezni egy fix összegben. Vannak viszont irányadó áraink, melyek segítenek Önnek egy nagyságrendi kalkulációban ágdarálást illetően.

Tekintse meg további képeinket Facebook és Instagram oldalainkon, videóinkat Youtube csatornánkon és nem utolsó sorban árainkat.

Amennyiben pedig bármilyen kérdése felmerül, keressen minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén.

Professzionális géppark ágdarálás kaszálás ikon

Az ágdaráló gépekről

Géptípus: TS Ecoline 327
Teljesítmény (függ a zöldhulladék minőségétől): 20-25 m3/óra

Fontos tudni ágdarálás kapcsán és ágdaráló gépekről

Fontos tudni

Átlagosan kb. 5 m³ gallyból keletkezik 1 m³ apríték.
Az ágaprító gép csak ágak, gallyak aprítására alkalmazható!